Kurhotel Mar y Sol S.L.
Avda Amsterdam 8
38650 Los Cristianos / Tenerife
Tel. +34 922-750-540
Fax +34 922-795-473

Hulpmiddelen

Het hotel stelt aan alle gasten, op aanvraag, gratis de volgende po- douchestoelen ter beschikking:
 
Typ SDD
 
 
Data sheet  
 
 
Typ SRG
 
 
Data sheet  
 
 
Typ SRP
 
 
Data sheet  
     

Wij vragen u om dit al bij uw reservering aan te geven.

 

Extra hulpvoorzieningen

 

 

Magnetische lus of inductielus
Geluidssysteem dat het audiosignaal, dat iedereen kan horen, omzet in een magnetisch veld dat wordt opgepikt door de hoorapparaten met een T-stand. Deze hoorapparaten zijn voorzien van een spoel die dit magnetisch veld in het oor van de gebruiker opnieuw omzet in geluid zonder nagalm en omgevingsgeluiden. De gebruiker ontvangt een zuiver, helder, perfect verstaanbaar geluid met een aangepast volume.

Geïnstalleerd aan de receptie en in de conferentiezaal.

     
 
Loep met houder

Ontworpen voor personen met een visuele beperking, motorische beperking of onvaste hand die de loep niet zelf kunnen vasthouden. Wordt boven het leesmateriaal geplaatst.

Beschikbaar voor onze klanten aan de receptie.

     
 
Bel met licht en geluid

Dit waarschuwingssysteem bestaat uit twee modules: – Ontvangsteenheid van het licht/geluid, met waarschuwingsfunctie via een stroboscopische licht flash en multitoon signaal. – Zendeenheid van de bel, werkt op batterijen, wordt aangebracht aan de buitenkant van de kamerdeur.

Beschikbaar aan de receptie mits betaling van een waarborg.

     
 
Evacuatiestoelen voor noodgevallen

Dit systeem om trappen af te dalen is speciaal ontworpen voor noodevacuaties.

Dit systeem is zeer gebruiksvriendelijk dankzij het ontwerp met V-riemen die voortdurend ronddraaien, voor een gecontroleerde daling over de randen van de treden zorgen en zich aan het gewicht van de gebruiker aanpassen. Één enkele persoon kan een andere persoon evacueren in een noodsituatie.

Alle trappen van het hotel zijn voorzien van deze evacuatiestoelen.

 
 

Aangepast toetsenbord en aangepaste muis

De toetsen van dit toetsenbord zijn groter dan die van een standaard toetsenbord. Zo zijn ze makkelijker te herkennen. Elk functioneel gebied heeft een eigen kleur. De gebruikers kunnen ze makkelijk onderscheiden. Ideaal voor personen met een verminderd gezichtsvermogen of motorisch probleem.
De extra grote bol en knoppen van de aangepaste muis vergemakkelijken de bediening voor gebruikers met motorische beperkingen.

Één van onze internetpunten is uitgerust met deze aangepaste apparatuur.

     
 
Wekker met trilfunctie
Dit systeem is ontworpen om de gebruiker op een voorgeprogrammeerd uur op te piepen. Het apparaat werkt als een gewone wekker maar is voorzien van een lichtje en een trilfunctie.

Beschikbaar aan de receptie mits betaling van een waarborg.

     
 
Aangepaste telefoon met hulp-systeem
De telefoon beschikt naast de normale functies, over drie rode noodtoetsen (M1, M2 en M3). Als u op één van deze toetsen drukt, ontvangt de receptie uw noodoproep en zal u onmiddellijk hulp worden geboden.
Indien nodig kunt u een armbandzender gebruiken om noodoproepen te plegen (beschikbaar aan de receptie mits betaling van een waarborg).

Alle kamers zijn voorzien van een aangepaste telefoon.

     
 
Hulpsystemen

Alle openbare toiletten van het hotel zijn voorzien van hulpsystemen. Als u op de alarmtoets drukt, ontvangt de receptie uw noodoproep en zal u onmiddellijk hulp worden geboden.

 
home
Contact Newsletter Kaart   Pers Disclaimer Webcam Playa Las Vistas
naar boven