Kurhotel Mar y Sol S.L.
Avda Amsterdam 8
38650 Los Cristianos / Tenerife
Tel. +34 922-750-540
Fax +34 922-795-473
Sportcomplex van 530 m² binnen in het hotel

Het sportcentrum

Onze sportzaal is volledig toegankelijk voor rolstoelgebruikers en ligt binnen in het sportcomplex. De zaal meet 23,65m bij 22,55m en is 5,80m hoog. Het oppervlak is volledig bekleed met een speciale sportvloerbedekking. De zaal werd aan de zijkant voorzien van dames- en herentoiletten.
Op de vloer van de grootste baan (22,65m x 13,40m) werden lijnen getekend om basketbal,
rugby in rolstoel en hockey in elektrische rolstoel te spelen. De twee badmintonvelden werden met ringen, doelen en netten uitgerust. Naast de grootste baan bevindt zich een extra speelzone met een bocciabaan (geschikt voor internationale tornooien), nog meer basketbalringen om te oefenen en een klimmuur. In het sportcomplex kunnen verschillende pingpongtafels opgesteld worden. Sportmateriaal zoals ballen, raketten, scoreborden en geluidsinstallaties is eveneens aanwezig.
Het sportcomplex biedt personen met of zonder een handicap de mogelijkheid om nog veel meer sporten en sportieve activiteiten te beoefenen zoals gymnastiek, sport in het algemeen, dans, lenigheidsoefeningen voor rolstoelgebruikers, ... De installaties zijn geschikt om trainingskampen, jeugdkampen, voorbereidingscursussen voor wedstrijden, trainersvorming en vooral sportieve evenementen en internationale tornooien te organiseren.
 
home
Contact Newsletter Kaart   Pers Disclaimer Webcam Playa Las Vistas
naar boven