Kurhotel Mar y Sol S.L.
Avda Amsterdam 8
38650 Los Cristianos / Tenerife
Tel. +34 922-750-540
Fax +34 922-795-473

Zee en Strand

Vergeet niet een bezoek te brengen aan ons 'ster' strand in Los Cristianos, Playa de Las Vistas!
De gemeente Arona nam in 2004 het initiatief tot het aanpassen van Playa de Las Vistas, het moest één van de meest toegankelijke stranden van Spanje worden. Parasols en ligbedden werden op houten vlonders gezet die helemaal doorliepen tot de waterlijn. Rolstoelpaden van de boulevard tot de platforms en grote aangepaste douches en toiletten zijn een ander positief resultaat van dit project.
Gehandicapte gasten die gebruik willen maken van deze faciliteiten kunnen, tegen een borgsom, gratis de Europese sleutel ophalen bij de receptie van het hotel. Dit initiatief behelst ook een team van lifeguards dat minder validen helpt om in de zee te komen. Voor dit doel worden strandrolstoelen gebruikt, deze service is gratis, maar moet wel van tevoren aangevraagd worden.

Onbetwist een uniek toegankelijkheidsmodel in Europa!

WEBCAM Playa las Vistas
 
Als gevolg van juridische en bureaucratische problemen kan de strandservice die door de stad wordt aangeboden op "Playa Las Vistas" verschillen. Onze klanten zullen informatie ontvangen over de huidige regulering aan het onthaal van het hotel.

Los Cristianos, 15 mei 2014

 
home
Contact Newsletter Kaart   Pers Disclaimer Webcam Playa Las Vistas
naar boven