Kurhotel Mar y Sol S.L.
Avda Amsterdam 8
38650 Los Cristianos / Tenerife
Tel. +34 922-750-540
Fax +34 922-795-473
 
  TeraLava
Tel. +34 922-794-976
Fax +34 922-750-173
e-mail info@teralava.org

TeraLava – Vitaliteit en Welzijn

 

Een klimaat studie uitgevoerd door Dr. Hiltermann van het 'Federal Institute of Physics' in het Duitse Braunschweig heeft grote invloed gehad op de keuze van de locatie voor ons hotel. Het zuiden van Tenerife is, door het weer, aanbevolen als ideale locatie voor natuurlijke genezing van diverse aandoeningen: warm, droog en allergie vriendelijk. De 'Eternal Spring' en het wonderbaarlijke en unieke landschap zorgen voor een ideale omgeving voor zowel gezonde als revaliderende gasten.

Los Cristianos en haar omgeving zijn, vanwege het beroemde gezonde leefmilieu, een bestemming geworden voor revaliderende gasten op zoek naar genezing of behandeling voor ziektes als MS, Reuma, Dwarslaesie, Allergieën en andere aandoeningen.

Om deze en andere condities te versterken heeft ons hotel haar eigen Preventie en Revalidatie centrum, TeraLava. TeraLava brengt traditionele en moderne behandelingen samen door de combinatie van de klassieke, therapeutische benadering met holistische, alternatieve methodes.
De unieke therapie en de persoonlijke assistentie, uitgevoerd door de gekwalificeerde therapeuten van TeraLava, helpen u om uw lichaam en geest in evenwicht te brengen.

U kunt kiezen uit ons ruime aanbod aan therapieën of alleen een gezonde massage met een 'hot lava stone massage' nemen om uw geest tot rust te brengen en te genieten van uw verblijf bij Mar y Sol.

De volgende therapieën worden aangeboden:
Fysiotherapie
Lymph drainage
Massage
Lava Pakking
Ademhalings- en ontspanningstherapie
Voet reflex massage
Water gymnastiek
Magnetisch veld therapie
Osteopathy
Acupunctuur
Colon hydro therapie
Psycho kinesiology
Energy massage
Crystal massage
Nuad Thai yoga
Massage met warme olie
Tibetaanse singing bowl therapie
Hot stone therapie
Qi-Gong
Dorn spinal column therapie
Crystal colour light therapie
  En nog veel meer ...
TeraLava Fitness Club
De TeraLava Fittness Club heeft een fitnesszaal en biedt u een persoonlijk trainingprogramma of aangepaste training voor senioren en minder validen.
 
home
Contact Newsletter Kaart   Pers Disclaimer Webcam Playa Las Vistas
naar boven