Kurhotel Mar y Sol S.L.
Avda Amsterdam 8
38650 Los Cristianos / Tenerife
Tel. +34 922-750-540
Fax +34 922-795-473

Wie zijn wij

Het idee voor het 'Mar y Sol' project op Tenerife ontstond in 1975. Mr. Fischer bracht zijn vakanties altijd met zijn vrouw door in Los Cristianos, toen nog een klein vissersdorpje. Mr. Fischer leed aan MS en haar man merkte dat het klimaat op Tenerife een gunstige invloed had op haar conditie. Zo ontstond het idee om een vakantie resort te creëren voor mensen met MS en veel andere neurologische en reumatische aandoeningen.
Het was een lange en moeilijke weg om dit concept tot bloei te brengen. Mr. Fischer nam ontslag bij de Duitse energie maatschappij waar hij een positie in het bestuur had, hij vertrouwde erop dat het hem zou lukken om een vakantie resort te creëren voor minder validen en hun naasten. Hij zette het project door, ook toen zijn vrouw, tot zijn grote verdriet, overleed voor het resort klaar was.
Hotel Mar y Sol werd in 1990 officieel geopend. Mr. Fischer woont vanaf 1995 op Tenerife, met zijn 2e vrouw mw. Elli Baum-Fischer en zijn twee kinderen Ina en Thomas, vanwaar hij nu het hotel resort bestuurt.
Hotel Mar y Sol was het eerste hotel in Europa, en misschien wel ter wereld, speciaal ingericht voor minder validen. Het moderne therapie centrum 'TeraLava' is onderdeel van het resort en wordt gerund door Mw. Baum-Fischer zelf.
Gedurende alle jaren stond Mr. Fischer erop dat de hoogste kwaliteitsstandaard voor minder validen en senioren gehanteerd werd in het hotel. Dankzij voortdurende ontwikkelingen en verbeteringen zijn we er trots op te kunnen zeggen dat Hotel Mar y Sol de beste condities biedt voor een vrolijke, ontspannende vakantie voor mensen met en zonder handicap.
Mw. Renate Kraus leidt het hotel sinds 2007 samen met Mr. Fischer. Zij maakt met nieuwe verfrissende ideeën verdere ontwikkelingen van de faciliteiten en verrijking van de sfeer mogelijk.
Het personeel van Mar y Sol verwelkomt haar gasten met gevoel en begrip en weet zo een speciale, familiaire en vriendelijke sfeer te creëren. Dit draagt er zeker toe bij dat gasten van Mar y Sol zich thuis voelen en graag terug keren in het hotel.
Kwaliteits- en toegangelijkheidsbeleid
 
 
home
Contact Newsletter Kaart   Pers Disclaimer Webcam Playa Las Vistas
naar boven